Carnestoltes 2015…… disfresses i xocolata!!!

Benvingudes famílies,

El proper divendres 13 de febrer  l’escola celebra el Carnestoltes. Durant tot el dia els nens i nenes ja tenen programades diferents activitats: l’arribada del Rei Carnestoltes, balls al pati….. i a la tarda es farà la festa de disfresses. Des de l’escola es demana que les disfresses siguin senzilles i elaborades, procurant sortir de la disfressa comercial i, també, d’aquelles que puguin induir a la violència o a l’agressivitat.

Per facilitar la feina als mestres, l’alumnat pot portar posat de casa tots els complements possibles (mitges, mitjons, samarretes…). La resta de la disfressa s’ha de dur dins d’una bossa. Només els nens i nenes de Parvulari, i els de 1r i 2n de Primària, podran venir disfressats des de casa per poder fer una ballaruga a la pista, de bon matí (recordeu que NO es farà l’activitat de Natació, tant de Cicle Inicial com de Cicle Mitjà de Primària).

L’escola obrirà la porta que dóna a la passarel·la de l’Escola a les 3, per qui vulgui estar-s’hi. Quan tot l’alumnat sigui a la pista, a quarts de 4 aproximadament, s’hi podrà entrar (passant sisplau per fora el carrer). Un cop dins la pista se’ns demana col·laboració: que no s’interromi la festa ni es distreguin als nens i nenes que amb tanta il·lusió han preparat aquest Carnestoltes per a tots nosaltres. Només quan hagi acabat la festa, es podrà anar a recollir-los, sempre i quan s’avisi el tutor/a corresponent.

Per recollir els nens i nenes de Parvulari, a tres quarts de 5, s’haurà de passar per fora  (com cada dia). D’aquesta manera es podrà garantir l’ordre i la seguretat a l’Escola.

A partir de les 17 hores, un cop acabades les classes i recollits els nens i nenes pels seus pares, l’AMPA us convida a una xocolatada a la pista com a fi de festa. Us hi esperem!!!

Carnestoltes2015

Important: Si el vostre/a fill/a fa ús del servei d’autocar, hauríeu d’avisar a l’escola, abans del migdia, de qualsevol canvi.

Bon Carnestoltes a tothom!

Ampa Escola Solc