Primària

“AUTORITAT I LÍMITS” 
Dijous 5 d’abril (Infantil i primària)
la Madilé Díaz consultora en educació, ens visitarà per fer-nos una xerrada – taller sobre l’autoritat i els límits. Veurem com establir límits, com fer normes negociables i no negociables. Com mantenir aquests pactes o normes. En definitiva, el paper de les emocions i com gestionar-les. Us sonen aquestes frases: “Cada cop és més difícil que em faci cas”, “Sembla que parli a la paret”, “Cal que el cridi perquè em faci cas”, “L’hem deixat sense TV però com si res”, ” Quan li diem no….quins crits….” N’heu dit alguna?
Programa de Suport Educatiu a Les Famílies de l’Ajuntament de Barcelona
Després de la xerrada la Madilé ens va deixar la següent bibliografia:

 

 

”HABILITATS SOCIALS, BULLING I CIBERBULLING” 

Dijous 26 abril  (primària i secundària)

La xerrada d’habilitats socials, bullying i ciberbullying pretén donar èmfasi a l’aprenentatge d’unes habilitats socials les quals ajudin a l’assoliment dels objectius socials i acadèmics de tot jove, parlarem també, en detall, de les conductes que li poden interferir detenint-nos a parlar, per una banda, del funcionament del bullying i ciberbullying, així com de la seva gestió.

CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi 

 

 

“PRIMERS AUXILIS EN ABÚS DE SUBSTÀNCIES I PSICOSI

Dijous 24 de maig (cicle superior de primària i secundària)

La xerrada de primers auxilis en abús de substàncies i psicosi pretén contextualitzar la situació actual del consum d’alcohol i cànnabis entre els joves. Parlant de l’ús i les característiques d’aquest consum, ens detindrem a donar eines per acostar-nos a un/a jove que consumeix de manera abusiva. Posteriorment, es donarà els coneixements per entendre el què és, com acostar-nos i com gestionar una persona que pateix símptomes psicòtics. 

CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s