Festes i trobades

Aquestes són les principals festes i trobades que organitza l’AMPA per a tots els pares (i ens alguns casos, els nens i nenes) de l’Escola:

Festa de Benvinguda

El primer cap de setmana de curs escolar s’organitza una festa de benvinguda a l’Escola per als nous nens i nenes,  i mares i pares, on tothom de l’Escola hi és més que convidat.

MercatSOLCidari

Des de l’AMPA de l’Escola ha sorgit la iniciativa de muntar un Mercat solidari, on famílies, alumnes i externs poden vendre productes majoritàriament artesanals, gaudir d’activitats i tallers i la recaptació de la jornada es destina a fins solidaris.

Torronada

Per celebrar el Nadal, i donar la benvinguda als nous pares de l’Escola, cada Nadal es celebra un sopar de mares, pares i mestres al menjador de l’Escola.

Sopar de la lluna

Cada any, cap al mes de juny, s’organitza un sopar de mares i pares a l’Escola sota la llum de les estrelles (i de la lluna).

Festival d’extraescolars

Quan s’apropa el final del curs escolar l’AMPA organitza diferents festivals per a que els nens i nens mostrin al mon (i als seus pares) tot el que han fet a les extraescolars. Generalment s’organitza una matinal esportiva, a l’escola; i un altre dia un festival d’extraescolars músico/lúdico/culturals a un teatre o centre cívic de la ciutat.

Festa Fi de Curs

El darrer cap de setmana del curs escolar l’Escola organitza, amb la col.laboració de l’AMPA, una Festa Fí de curs per a tots els nens i nenes de l’Escola, i els seus pares. L’AMPA s’encarrega de posar begudes i coca per a tothom, i que no falti el cava!

 

Us deixem una graella informativa amb els responsables de cada esdeveniment:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s