Visionat del documental “Most Likely To Succeed” (EN21)

Bon dia famílies,

Fa uns mesos, la direcció de l’Escola Solc va gaudir del visionat del documental “Most Likely To Succeed” en els passis que va organitzar Escola Nova 21 per a membres dels equips directius de les escoles.

És una pel·lícula molt inspiradora que mostra el dia a dia d’un institut dels Estats Units que segueix la metodologia de l’ensenyament basat en projectes. Fa el seguiment de diferents persones i mostra els avantatges i els inconvenients d’aquesta manera de treballar, i la contextualitza en una societat que reclama un replantejament del sistema educatiu. Recull punts de vista i opinions de diferents líders educatius, professorat, pares i mares, alumnes… No dóna la resposta als dubtes que tot procés de canvi origina, però sí que planteja les preguntes que ens han de fer reflexionar sobre la manera com els nostres alumnes aprenen.

Estem convençuts que aquest documental engegarà un debat a la comunitat educativa que pot resultar molt profitós per a la nostra escola i pel sistema educatiu en general.

Ara tenim la oportunitat de poder gaudir com a famílies d’aquest documental. Us informem que juntament amb l’AMPA de l’escola LAVINIA, hem organitzat un visionat el proper dijous 23 de març ales 19.30h a la Sala gran del Centre Cívic Pere Quart, serà un Cinefòrum!!!

Us deixem un petit fragment per anar fent boca:

Si voleu, podeu trobar més informació sobre el documental al seu web oficial: http://www.mltsfilm.org

Per assistir-hi heu d’inscriure-us o bé trucant per telèfon al 933398261 o via mail perequart@lleuresport.cat .Heu d’indicar que veniu de l’escola SOLC.

Us deixem el link del cartell que s’ha preparat per l’ocasió i us hi esperem!!!

Ampa Escola SOLC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s