Nova proposta d’extraescolar: Mecanografia

Des de l’AMPA us volem oferir una nova proposta d’extraescolar de migdia. Es tracta d’un curs de Mecanografia de 20 sessions que permetrà a cada nen/nena acabar el curs escrivint amb tots els dits de les mans, entre 100 i 120 pulsacions per minut i sense mirar el teclat.

mecanografia-para-ninos

Pel tipus de formació que és, el format en què s’ofereix és una mica diferent del de les altres extraescolars de migdia.

Seran 20 sessions (pot ser unes de més o unes de menys en funció de cada nen) i cal fer-ne dues sessions per setmana, de manera que en tres mesos, més o menys, estaria fet el curs.

Durant aquest darrer quadrimestre del curs 2016-2017, de comú acord amb l’Escola, oferirem el curs a manera de “prova pilot” per als cursos de 6è de Primària a 2n d’ESO. Si veiem que funciona bé, tal i com esperem, el curs vinent s’inclourà la mecanografia dins l’oferta general d’extraescolars de migdia.

El curs estarà a càrrec de l’empresa Aula Informàtica Professional (AIP) que aportarà també els equips amb els quals treballaran els alumnes.

Aquí trobareu el full d’inscripció, que haureu d’enviar un cop omplert a la coordinadora d’aquesta activitat Mònica Arbeláez (monicaarbelaez@gmail.com).

Per a més informació, feu click aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s