Xerrades “Descobrint(nos): Afectivitat i sexualitat”

El centre de Suport a famílies amb adolescents, ens ofereix 4 sessions amb professionals de dues entitats (El despertador i el Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat) per treballar, reflexionar i debatre a l’entorn de la sexualitat i l’afectivitat en l’etapa de l’adolescència.

aa

Les sessions estaran dividides en dos blocs:

1.- BLOC 1: “El Despertador ens apropa al nucli de la família”

Les dues xerrades d’aquest bloc, estan destinades a un mateix, per acompanyar-nos en el procés de canvis que comporta ser mares i pares, revisant la identitat de cadascun de nosaltres, aprenent a cuidar-nos i escoltar-nos. Les sessions es duran a terme els dies:

  • 8 de febrer: “A mi” – En aquesta sessió ens donaran veu, retrobant la nostra identitat (allò que ens agrada, com ens organitzem, el temps per a nosaltres). Treballarem de manera grupal, amb propostes i dinàmiques per escoltar, per donar un espai al que ens passa i plantejar cap a on ens agradaria fer un primer pas de nou cap a un mateix.
  • 15 de febrer: “De la mà” – Descobrint una nova manera de relacionar-nos. Aprenent-nos de nou. Fent servir el comodí del cor. En aquest segon episodi ens regalarem un espai per mirar-nos, per celebrar-nos. Valorarem els esforços fets, connectarem amb la il·lusió, expressarem necessitats, redefinirem alguns acords i compartirem estratègies possibles per seguir avançant de forma ecològica amb nosaltres.

2.- BLOC 2: CJAS ens aproparà  a l’acompanyament dels fills en la descoberta de l’afectivitat i la sexualitat

En aquestes sessions, es pretén fer una proposta participativa i dinàmica on aprendrem a acompanyar els nostres fills en la seva descoberta del món de l’afectivitat i la sexualitat. Es proposen dues sessions on reflexionar i identificar en quin model d’educació sexual es situa cada família i quines eines podem utilitzar per millorar l’acompanyament en l’àmbit de  la sexualitat de les nostres filles i fills.

Les sessions d’aquest bloc tindran lloc els dies 1 i 15 de març.

Trobaràs més informació clickant aquí.

TOTES LES SESSIONS SERA DE 18H A 20H I PER ASSISTIR-HI CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA A saif@bcn.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s