PROVES 3r PRIMÀRIA LOMCE

Hola a tothom,

La organització d’Escoles i AMPAs anti-LOMCE, juntament amb la FAPAC, estan animant a les escoles/AMPAs/famílies a conèixer els mecanismes per mostrar el seu rebuig a les proves de 3r de primària que han de fer-se aquests dies. ( Podeu trobar informació a http://noalalomce.net/ i http://www.fapac.cat/no-a-les-proves-de-tercer)

Les escoles estan obligades a realitzar les proves, però els alumnes (i/o les seves famílies, que en són responsables), no ho estan. La única manera de que els nens no facin les proves és que el dia que toqui fer-les a l’escola, els nens no vagin a classe. Des de NOALALOMCE s’anima als pares de 3r de primària que s’organitzin per informar-se de quin dia fan les proves al seu centre, i també per encarregar-se dels nens aquells dies.

Des de l’Escola ens han informat que les proves es realitzaran al llarg de tota la setmana vinent (començant dilluns 12) donat que es tracta de proves molt llargues. És per això que la recomanació de no dur els nens a l’Escola esdevé una mica difícil de dur a terme en el nostre cas.
L’Escola dona el seu suport en aquest tema tant a l’AMPA com a les families, i ens mantindrà informats si hi ha canvis. Qualsevol familia que no vulgui que el seu fill/a faci aquestes proves pot contactar directament amb l’Escola per parlar-ne.
A les famílies amb nens que no van a 3r de primària, us animem igualment a buscar informació sobre les proves i, si ho creieu adient, a mostrar el vostre rebuig.

Salutacions,

AMPA Escola Solc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s