Sessió informativa i classe oberta de Teatre: dimecres 17/09/2014

Benvolgudes famílies,

us informem que inicialment s’obriran dos grups de teatre extraescolar de tarda: un grup de parvulari, i un grup de 1 r a 3 r de primària. Ambdós grups seran els dimecres de 16.45 a 17.45h.

El dimecres 17 de setembre (primera setmana de classes del curs 2014-15) els mestres i la coordinadora de l’empresa que realitzarà l’activitat ens oferiran una sessió informativa (per als pares) paral.lelament a una classe oberta de lliure accés a tots els alumnes de P3 a 3r de primària.

El funcionament serà el següent: els alumnes (dividits en dos grups: parvulari i primària) aniran a fer una classe oberta mentre els pares que vulguin poden assistir a la xerrada informativa per conèixer més detalls de l’activitat i del programa que ens proposa Lazzigags.
En el cas de que els vostres fills ja estiguin inscrits a l’activitat de teatre ja comptem amb la seva assistència a aquesta sessió, independentment de que vosaltres assistiu o no a la xerrada informativa.
Per a les famílies que no us heu inscrit a teatre però esteu interessats en la xerrada informativa o en la classe oberta, us demanaríem que ens informéssiu via e-mail (ampaescolasolc.blog@gmail.com).

Us demanem també que, sis plau, informeu a l’Escola que aquell dia el vostre fill/a es quedarà a l’activitat de teatre. En tractar-se de la primera setmana de curs i encara no tenir els grups tancats, els professors de teatre no disposaran de llistes d’alumnes.

Molt bones vacances, i ens veiem al setembre!

AMPA Solc – Comissió extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s