Attitudes Urban Experience a Barcelona

La mobilitat és un joc de nens

Les ciutats del futur pertanyen als nens d’avui. A nosaltres ens agrada imaginar-les com espais amables amb els seus habitants, que respectaran la seva llibertat i autonomia per moure’s pels seus carrers i compartir les seves places, que els permetran desplaçar-se amb seguretat als seus llocs de treball o d’estudi, que facilitaran el seu accés als serveis i on prevaldran els millors valors cívics.

Que aquestes ciutats imaginàries siguin reals, depèn en gran mesura de nosaltres, però sobretot dels nostres infants. Per això hem creat Attitudes Urban Experience: per conscienciar els més joves sobre el seu paper actiu en la mobilitat del futur i també per promoure actituds individuals en pro del respecte, el medi ambient, la convivència i la seguretat viària.

Attitudes Urban Experience ha recollit el testimoni de l’Escola d’Educació Viària d’Attitudes que, durant 12 anys d’activitat, va recórrer les principals ciutats del nostre país i va acollir més de 80.000 nens. Ara, comença una nova etapa amb una proposta lúdica-pedagògica adaptada a les noves tecnologies i a les aspiracions dels ciutadans respecte del futur de la mobilitat a les nostres ciutats.

Qui som...

Què fem a Attitudes Urban Experience

Xerrada LA MOBILITAT RESPONSABLE: Els nens aprenen, en una acció educativa molt interactiva, conceptes aplicables a la mobilitat urbana.

Taller EL JOC DE LA MOBILITAT: Ofereix un conjunt de recursos digitals, en els quals els nens participen i juguen en grup mentre resolen qüestions relacionades amb els seus diferents rols en la mobilitat urbana.

Taller LES RUTES MÉS SEGURES: En grups reduïts i amb l’ajut de tauletes digitals, els nens han de descobrir quina és la ruta més segura des de casa fins a l’escola, en diversos escenaris virtuals.

Circuit d’EL CONDUCTOR DEL FUTUR: No hi ha una manera millor d’aprendre a ser futurs conductors responsables que ficar-se dins les sabates d’un conductor de veritat. Al circuit de karts elèctrics els nens viuran amb intensitat l’experiència de conduir per la nostra mini-ciutat.

Grup de nens durant els tallersCircuit de karts elèctrics

Propera parada: Barcelona

Quan: del 28 d’octubre al 6 de novembre de 2013
On: Parc de l’Escorxador (Escultura de J. Miró)
Per a qui: escoles amb alumnes de 2n i 3r Cicle de Primària i entitats amb nens de 8 a 12 anys
La participació és gratuïta i les places, limitades. No us ho perdeu!
Inscripció: info – 93 412 00 32 – www.attitudes.org

La tribu que et condueix a la mobilitat del futur
D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que pot revocar en qualsevol moment de manera senzilla i gratuïta, el consentiment a la recepció dels nostres correus mitjançant aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s